A pirézek újkori feltűnését követően (Tárki, 2006) a fogalom a kirekesztés, az idegengyűlölet elleni fellépés szimbólumává vált.

Piréznek lenni annyi, mint szembefordulni az előítéletekkel. Annyi, mint a másságot értéknek tekinteni, a hátrányosan megkülönböztetett kisebbségekkel elvi alapon azonosságot vállalni. Piréznek lenni annyi, mint szemébe röhögni az összes fajvédőnek, rasszistának, antiszemitának, sovinisztának, nácinak. Piréznek lenni annyi, mint átélni a szabad identitásgyakorlás felemelő érzését.

Piréz alapelvek

  • a piréz teljes tudásával törekszik arra, hogy eszményei sértetlenek maradjanak
  • a piréz az eszményeit, alapelveit veszélyeztető kényszereknek minden erejével ellenáll
  • még a legszorongatottabb helyzetekben és a legerősebb kényszerek közepette is hisz a döntés és választás lehetőségében
  • ezt a döntési pozícióját a piréz minden áron igyekszik megtartani és gyakorolni

Piréz Arvisura Seo

A pirézek nemzeti attribútumának számít az ősi hagyomány, a piréz keresés optimalizálása. Ez mára valódi Arvisurává tökéletesedett. Aki nem hiszi, járjon utána örömtáncot. Helyezés javítás, weboldal seo

Honlap-optimalizálás:

PIRÉZ LINKEK

Piréz előzmények

Piréznek lenni, mondd, mit jelent?

Hogy kik a pirézek és mit jelent piréznek lenni? Leginkább nyilván valamiféle érzékenységet és speciális (illetve hogy szerintem nagyon is normális!) igazságérzetet. Toleranciánál többet: szolidaritást. Mindazokkal, akik valahol valamilyen módon elszenvedői különbözőségüknek, másságuknak, kisebbségi helyzetüknek.

Ugyanakkor szentül vallom, a dolog lényegéhez tartozik az is, hogy a piréz a mádféleséget nem gondolja sorsverésnek, hendikepként, hanem igenis értékként tekint rá akkor is, ha épp emiatt adódik bármilyen hátrányos megkülönböztetés. Nem a különbözőséggel van ugyanis baj, hanem azokkal, akik ezt nem kedvező és kívánatos, hanem hátráltató és elhárítandó körülménynek tekintik.

Különbözni ugyanis jobb, mint hasonlítani. Ami annyit tesz, hogy piréznek lenni jó.

piréz blog - bdk

Egy piréz Kárpátalján - pr cikkek

politika | közélet | diszkrimináció | pirézekkel szembeni előítélet | xenofóbia - idegengyűlölet | nemzeti, etnikai kisebbség | előítéletek | empátia | befogadás | tolerancia | üvegház - ajtó-ablak gyártás, télikert | üzenet küldés | mobil marketing | használt laptop akku töltő | hány piréz él magyarországon? | hol laknak a pirézek? - linkfelhő - szófelhő - kulcsszavak Google-kereséshez: nép, népesség, népcsoport: pirez kisebbseg -

Hol élnek a pirézek?

honnan jöttek és hány piréz él Magyarországon; piréz jelentése; hol van pirézia; google keresőoptimalizálás, kreatív linképítés; levél külföldi címzés; hol élnek a pirézek és hány él magyarországon; level cimzes magyarorszagra; nemzetközi címzés; külföldi levél címzés; piréz gyerekműhely | kitalált etnikum, nem létező népcsoport - arvisura alapítvány

Blog leírása

Piréz blog. Kik a pirézek, mit jelent piréznek lenni. Előítéletek, idegengyűlölet: a kirekesztés ellenesség szimbóluma. Tolerancia, befogadás

Arvisura

2013.08.13. Balla D. KároJ

Az Arvisura a pirézek fizetőeszköze

 

Az utóbbi időben számos hamis értelmezése terjedt el az interneten az Arvisura - Arvisurák szó jelentéséről. Egészen hajmeresztő állításokkal is találkoztunk, az egyik weboldal szerint például az Arvisura a Pánsíp-hangolás pentaton skáláját jelenti, másutt azt állítják, hogy az Igazszóló Pillangószívnek a neve Arvisura. Olyan spekulációval is találkoztunk, amely szerint az Arvisura egy kultúrantopológiai jelenség, azaz valamiféle rejtélyes Arány-virtuális Substancia-Radiáció (ArViSuRa), amely az Euro-Atlanti övezetben élő népek hagyományaiban fellelhető lényeg-ráruházást jelenti. Akad egy elszánt blogger, aki nem átall olyan kijelentést tenni, hogy az Arvisura védikus  szimbólumokkal teli indiai mese.

Talán ennél is képtelenebbek azok az állítások, amelyek szerint Arvisurák néven valamiféle őstörténeti tudományt kellene ismernünk, amely a hun-magyar-finnugor-palóc közös törzsi eredet "tényeit" sorolja nagy meggyőződéssel. (Ezt a "tanítást" állítólag egy Paál Zoltán nevű kohász rögzítette a kollektív tudatalattival létesített kapcsolatainak köszönhetően.)

Mindezekkel szemben pontosan tudható, hogy az Arvisura nem más, mint Pirézföld hivatalos nemzeti valutája.

Nemzetközi rövidítése: ArPi, ami miatt a kedélyes pirézek egyszerűen csak Árpinak szólítják kedves pénzegységüket.

1 Piréz Arvisura egyébként a mai árfolyamon 3,14 fabatkát ér. Ami azt jelenti, hogy ha egy piréz azt mondja, Ez bizony nem ér egy Arvisurát sem, ez a kijelentése 3,14-szer erősebb, semmint ha fabatkát mondott volna.

A pirézek egyébként havi átlagban elég sok Arvisurát keresnek, leginkább azért, mert jól értenek jövedelmeik optimalizálásához. Ebben a blogban már szó esett a pirézek nemzeti attribútumáról, a jól kereső optimalizálásról.

arvisura.png

Szólj hozzá! Címkék: pénz pirézek arvisura Pirézföld

A bejegyzés trackback címe:

https://pirez.blog.hu/api/trackback/id/tr115458855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
a pirézek hol élnek? hol van pirézia? kik a pirézek és honnan jöttek? - keresőoptimalizálás linképítés; hol élnek a pirézek és hány piréz él magyarországon; seo piréz műhely; piréz gyerekműhely; linképítő tartalommarketing; boríték címzés külföld; harcias kaukázusi nép tagja; nemzetközi címzés; piréz jelentése; level cimzes magyarorszagra; pirezek; szabad pirézia; releváns kontextus; az arvisura piréz pénz keresés | kik a pirézek - balla.biz
süti beállítások módosítása